De Specialist in waterjet reinigen | Kooiker Zuigtechniek « Overslaan en naar de inhoud gaan

Waterjet leegzuigen

Inhoudsopgave

 

Heeft u binnen uw bedrijf een waterjet die gereinigd moet worden? Kooiker Zuigtechniek leegt de waterjet eenvoudig door middel van een zuigauto. Schoon en efficiënt werken in uw bedrijfshal.
 

Combineer onderhoud met het opschonen van uw snijmachine

Laat uw watersnijder niet onnodig stilstaan. Combineer het onderhoud van uw waterjet met het leegzuigen van de tank. Met onze zuigwagens is het verwijderen van zand en ander afvalmateriaal snel uitgevoerd.

waterjet leegzuigen
 

Afvoeren vrijgekomen snijafval

Ook voor het afvoeren van het vrijgekomen snijafval hoeft u zich geen zorgen te maken. Het snijafval komt in de bak van de zuigwagen terecht, hierdoor kunnen wij het afval snel afvoeren en blijft u niet met snijafval in big bags achter.
 

Hoe lang duurt het leegzuigen van een watersnijder?

Over het algemeen is het leegzuigen van de tanks en de reiniging van de waterjet binnen twee uur te realiseren. Omdat het schoonmaken van de machines in relatief korte tijd gebeurd is, combineren we de werkzaamheden waar mogelijk. Op deze manier betaalt u als klant nooit teveel!
 

Waarom Kooiker Zuigtechniek B.V.?

  • Geen overvolle big bags die opslag in beslag nemen – of het transport hiervan naar en stortkosten bij de afvalverwerker;
  • Een schone watersnijder die weer optimaal draait;
  • Een snelle, efficiënte werkwijze. Wij zijn altijd stipt op tijd, gaan bij aankomst direct aan de slag en zijn veelal binnen twee uur weer weg;
  • Expert in het leegzuigen van watersnijtafels.

waterjet leegzuigen
 

Hoe werkt zuigtechniek?

De grote zuigauto zorgt dat met de ‘arm’ van de auto de watersnijder leeggezogen wordt. Doordat we met de zuigauto zo dicht mogelijk bij de waterjet staan, ervaart u zo min mogelijk overlast. Met de afstandsbediening kunnen we deze arm bewegen en kunnen we op een snelle manier uw waterjet schoonzuigen. Het vrij gekomen snijafval komt direct in de zuigauto terecht zodat u ook van het afval geen last heeft.
 

 

Tarieven waterjet leegzuigen

Wilt u weten wat het kost om uw waterjet te reinigen? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers, u ontvangt een passende prijsopgave.

Uitgebreid wagenpark

Momenteel bestaat ons wagenpark uit maar liefst 15 verschillende zuig- en blaascombinaties en beschikken we over een eigen centrale werkplaats. Er is meestal wel een vrachtauto bij u in de buurt. Bekijk hier ons uitgebreide wagenpark!
 

Meer informatieMinder informatie

Een greep uit onze zakelijke klanten