Header_projecten

Kruipruimte uitgraven

Kruipruimtes en kelders zijn lastige plekken om werkzaamheden uit te voeren. Om verschillende redenen kan het nodig zijn om de kruipruimte uit te graven. Ook kan de kruipruimte uitgraven tot kelder een wens zijn. Laat de schop en kruiwagen staan en bespaar kostbare tijd. Onderstaande voorbeelden zijn praktijkgevallen van een kruipruimte leegzuigen waar Kooiker Zuigtechniek B.V. dagelijks oplossingen voor biedt:

Kruipruimte verdiepen en uitgraven in geval van aan te brengen vloerisolatie:

Veel (oudere) woningen hebben een slecht geïsoleerde of zelfs ongeïsoleerde vloer. Om het wooncomfort te verhogen en geld te besparen op de energierekening wordt er vaak voor gekozen om de vloer te isoleren. De vloerisolatie word aangebracht vanuit de kruipruimte. In sommige gevallen is de kruipruimte niet diep genoeg of is er helemaal geen kruipruimte onder de woning.

Kruipruimte uitdiepen
Het uitdiepen van de kruipruimte zodat er (meer) ruimte ontstaat

Oplossing:
Met onze zuigwagens zuigen wij snel, efficiënt en zonder overlast het zand of de grond onder de woning weg. We zorgen dat we de kruipruimte leegzuigen zodat er voldoende ruimte is om de vloer te isoleren.

Tip: het is ook mogelijk dat wij uw kruipruimte isoleren met schelpen.

Ruimte vrijzuigen in geval van te repareren lekkage aan aan- of afvoerleidingen

Er is een leiding lek onder de vloer, maar de kruipruimte is niet toegankelijk of diep genoeg om bij deze leiding te komen en de noodzakelijke reparaties uit te voeren.

Oplossing:
Kooiker Zuigtechniek B.V. zuigt het zand of de grond moeiteloos weg onder de vloer. We kunnen zo de kruipruimte uitdiepen zodat de leiding bereikbaar is en de lekkage gerepareerd kan worden.

Wegzuigen vervuiling in geval van stankoverlast

Vaak komt men er pas laat achter dat er een aan- of afvoerleiding in de kruipruimte stuk is. Wanneer de leiding gerepareerd is, blijft er vaak een laag drab en andere viezigheid achter. Dit zorgt voor stankoverlast en trekt ongedierte aan, zoals muggen en vliegjes.

Oplossing:
De oplossing voor dit probleem is het wegzuigen van de vervuiling en naderhand de vloer van de kruipruimte eventueel af te dekken met een nieuwe laag schoon zand. Hierdoor blijft er een schone kruipruimte achter, waardoor de overlast verleden tijd is.

Kelder uitgraven onder een bestaande woning?

Om meer ruimte in een bestaande woning te creëren bestaat er de mogelijkheid om een kelder onder de bestaande woning uit te graven. In dat geval zullen we de kruipruimte uitgraven tot kelder. Of en hoe dit realiseerbaar is, hangt af van meerdere factoren. Om deze mogelijkheden in kaart te brengen, is het raadzaam om allereerst een bouwadviseur te raadplegen.

Wanneer de bouwplannen gevorderd zijn, moet de ruimte onder de woning voor de aanleg van de kelder gerealiseerd worden. Hierbij komen tientallen tot wel honderden kuubs zand en grond vrij. Kooiker Zuigtechniek B.V. kan zand uit kruipruimte snel, efficiënt en met een minimum aan overlast wegzuigen. Laat ons met een gerust hart uw huis onderkelderen.

Neem voor advies en mogelijkheden vrijblijvend contact op.

Over Kooiker Zuigtechniek B.V.

Kooiker Zuigtechniek B.V. werkt snel, deskundig en efficiënt. Met jarenlange ervaring brengen wij eventuele overlast terug tot een absoluut minimum. Wij zuigen het zand, grind, modder of ander materiaal eenvoudig weg met onze zuigwagens en hebben voor ieder vraagstuk een oplossing. Daarbij hanteren wij heldere prijzen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Waarom Kooiker Zuigtechniek B.V?

  • Wij werken snel, efficiënt en deskundig;
  • Wij hanteren heldere, scherpe prijzen;
  • Met onze jarenlange ervaring in zuig- en blaastechniek vinden wij voor iedere uitdaging een oplossing;
  • Wij beschikken over alle vereiste certificaten en vergunningen om te werken op iedere locatie.

 


Referenties
Copyright 2018 Kooiker Zuigtechniek