Verharding verwijderen heipalen | Kooiker Zuigtechniek « Overslaan en naar de inhoud gaan

Heipalen

Inhoudsopgave

 

Tijdens de bouw van panden en objecten worden eerder geslagen heipalen vaak bedekt met een laag half verharding. Het verwijderen van deze laag is op de traditionele manier een erg bewerkelijke klus.
 

Heipalen vrijzuigen

Door middel van onze zuigwagens kunnen wij de laag half verharding makkelijk verwijderen. Met de speciaal aangepaste zuigauto’s wordt deze klus snel en efficiënt uitgevoerd. 

heipalen
 

Een totaaloplossing

In samenwerking met Kooiker Maatvoering kunnen wij u een totaaloplossing aanbieden bij het vrij zuigen van heipalen. Doordat wij de heipalen in kunnen meten, uit kunnen zetten en later weer vrij kunnen zuigen, heeft u in het hele proces te maken met één partij. Zo voorkomt u wachttijd doordat eventuele communicatie minder goed verloopt bij meerdere partijen.
 

Heeft u vragen? Bel ons op: +31(0) 522-464750

Heeft u een vraag of wens? U kunt deze via ons contactformulier doorgeven, maar u kunt natuurlijk ook direct even bellen! We zijn bereikbaar op doordeweekse dagen van 07.30 uur tot 18.00 uur. Voor spoedgevallen kunt u natuurlijk altijd bellen.

 

Buispalen en pijlers

Buispalen en pijlers kunnen wij tot een diepte van meer dan 10 meter ook moeiteloos leegzuigen. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.
 

Waarom Kooiker Zuigtechniek inzetten?

  • Met onze speciale zuigauto’s overbruggen wij vrijwel iedere afstand. Ook moeilijk bereikbare plekken vormen geen probleem;
  • Geavanceerde toepassingen en hulpstukken door onze eigen werkplaats;
  • Daarnaast onze jarenlange ervaring en eigen wagenpark maken ons uiterst flexibel en oplossingsgericht;
  • Wij hanteren heldere, scherpe tarieven.
     

heipalen

Tarieven zuigtechniek

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, een gepast advies of een indicatie van de kosten.

Uitgebreid wagenpark

Momenteel bestaat ons wagenpark uit maar liefst 15 verschillende zuig- en blaascombinaties en beschikken we over een eigen centrale werkplaats. Er is meestal wel een vrachtauto bij u in de buurt. Bekijk hier ons uitgebreide wagenpark!
 

Meer informatieMinder informatie

Een greep uit onze zakelijke klanten