Grondverzakking? Wij lossen het op! | Kooiker Zuigtechniek « Overslaan en naar de inhoud gaan

Grondverzakking oplossen

Inhoudsopgave

 

Bent u een zakelijke bezoeker? Ga dan naar: grondverzakking oplossen - zakelijk

 

Grondverzakking

In gebieden waar veel grondverzakking plaats vindt, kunnen flinke problemen ontstaan. Zand zakt weg onder de fundering, waardoor de straat of de tuin ook verzakt en er gaten gevormd worden.
 

Zand zakt weg onder fundering

Bij bodemdaling klinkt de grond onder uw woning in. Dit kan er voor zorgen dat de fundering uiteindelijk vrij komt te liggen. Gevolg is dat het zand vanuit de tuin onder de woning spoelt. Hierdoor verzakt ook uw straat of uw tuin.
 

Verzakking huis oplossen

Wilt u de grondverzakking (terreinverzakking) oplossen? Kooiker Zuigtechniek lost het voor u op! Door middel van zandblazen hogen wij uw kruipruimte moeiteloos op. Daarnaast brengen we een extra laag tegen de fundering aan zodat u jaren vooruit kunt!

grondverzakking oplossen bij terreinverzakking
 

Wat kost grondverzakking oplossen?

Afhankelijk van uw woning en het aantal kuubs wat geblazen moet worden, berekenen wij een passende prijs om bodemverzakking op te lossen. U kunt vrijblijvend een offerte opvragen zodat wij voor uw situatie een passende prijs kunnen berekenen. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.
 

Oorzaken van grondverzakking 

Er zijn verschillende oorzaken die leiden tot bodemverzakking. In grote delen van Nederland zakt de grond vanwege geologische redenen. Ook bouwactiviteiten en het winnen van aardolie, aardgas en zout hebben invloed op de grondverzakking. Erg vervelend wanneer dit gevolgen heeft voor uw woning!
 

De voordelen van blaastechniek

Zandspuiten is een langdurige, kostenbesparende oplossing voor grondverzakkingen. Ook moeilijk bereikbare plaatsen zijn met onze blaasauto’s eenvoudig te vullen. Een schoon huis en interieur, want alle werkzaamheden verlopen door middel van slangen via de kruipruimte.

 

Alles voor een tevreden klant

Bij iedere klus voor particulier of zakelijke klant doen wij ons uiterste best om de klant tevreden te stellen. Lees hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren!

 

Hoe werkt zandblazen?

U heeft het bij uw woning geconstateerd: het zand zakt weg onder fundering. Dit kunnen wij oplossen door zand te blazen in de kruipruimte. Op deze manier kunnen we de grondverzakking oplossen. Hoe werkt een grondverzakking oplossen nou precies?

 1. We stellen de blaasauto op op de werklocatie;
 2. De slangen worden uitgelegd naar de kruipruimte, eventueel beschermingsmateriaal wordt aangebracht;
 3. Nadat de situatie is bekeken wordt het zand de kruipruimte in gespoten;
 4. We zorgen er voor dat het zand egaal aangebracht wordt in de kruipruimte, eventueel met een schuin oplopende rand tegen de fundering;
 5. Wanneer de kruipruimte is opgehoogd worden de slangen afgekoppeld en opgeruimd;
 6. Het resultaat? Een opgehoogde kruipruimte en voorlopig geen last meer van verzakkingen onder de fundering door.

fundering grondverzakking
 

Verschillende gevolgen van bodemverzakking

Kapotte of ingezakte bestratingen, schade aan uw mooie terras en verzakkingen aan de buitenkant van de woning: bodemverzakking heeft vaak vervelende gevolgen. Kooiker Zuigtechniek B.V. is hét bedrijf om deze problemen te voorkomen. Verzakking huis oplossen? Bel of mail ons!
 

In het bezit van vereiste certificaten en vergunningen

Kooiker Zuigtechniek heeft alle benodigde certificaten en vergunningen om te werken op iedere locatie. Onze medewerkers hebben een NAM-pas en ons moderne wagenpark is uitgerust met een aarding controle unit. Daardoor wordt elektriciteit direct afgevoerd en vindt er geen vonkvorming plaats.

 • Kooiker Zuigtechniek B.V. is VCA** en ISO 9001 gecertificeerd;
 • Onze zuigauto’s zijn SIR gekeurd;
 • Onze zuigauto’s zijn voorzien van gasdetectie;
 • Onze medewerkers zijn medisch gekeurd en voorzien van een veiligheidspaspoort, zodat wij ook op petrochemisch en industrieel terrein snel aan de slag kunnen;
 • BRL 7000 gecertificeerd;

Kooiker Zuigtechniek B.V. is een erkend leerbedrijf transport en logistiek.
 

Altijd de scherpste tarieven

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor de verzakking in huis oplossen? Grondverzakking oplossen kunt u het eenvoudigst uitvoeren door onze blaastechniek. Doordat we op moeilijk bereikbare plekken zand aan kunnen brengen, dus in uw kruipruimte, is dit veruit de snelste en beste oplossing. Zand zakt weg onder fundering en u maakt zich zorgen? Neem snel contact op voor passend advies!

 

Uitgebreid wagenpark

Momenteel bestaat ons wagenpark uit maar liefst 15 verschillende zuig- en blaascombinaties en beschikken we over een eigen centrale werkplaats. Er is meestal wel een vrachtauto bij u in de buurt. Bekijk hier ons uitgebreide wagenpark!
 

Meer informatieMinder informatie

Een greep uit onze zakelijke klanten