Specialist in zuigtechniek | Boomverzorging: Groeiplaatsverbetering | Kooiker Zuigtechniek « Overslaan en naar de inhoud gaan

Boomverzorging: groeiplaatsverbetering

Inhoudsopgave

 

Een slechte conditie van bomen kan vaak eenvoudig verbeterd worden door groeiplaatsverbetering. De oplossing is vaak boomwortels weghalen. Boomwortels verwijderen voorziet in meer groei- en leefruimte voor de boom. Kooikers zuigtechniek is de meeste effectieve techniek voor lagere zand uit boomstronk verwijderen kosten.
 

Boomverzorging: groeiplaatsverbetering door boomwortels verwijderen

Zand zuigen uit de groeiplaats van de boom, is in steeds meer bestekken de voorgeschreven methode. Onze zuig- en blaastechniek is een uitkomst voor deze wijze van boomverzorging en groeiplaatsverbetering. Grondzuigen maakt boomwortels verwijderen veilig en efficiënt.
 

Grondzuigen en –blazen bij boomverzorging

Grond wegzuigen uit de groeiplaats geeft meer werkruimte en maakt dat boomwortels verwijderen een stuk makkelijker gaat. Ook indien de boom in zijn geheel verwijderd of verplaatst moet worden maakt wegzuigen van grond de klus een stuk sneller en effectiever. Uiteraard kunnen we voor u de boomstronk of tuingrond afvoeren.

boomverzorging: groeiplaatsverbetering
 

Kooiker Zuigtechniek, de specialist in grondzuigen bij boomverzorging

 • Wij zijn sinds 2006 gespecialiseerd in zuigtechnieken;
 • We werken uitsluitend met het beste materieel en de nieuwste techniek;
 • We zijn door jarenlange ervaring specialist in zuigtechniek voor groeiplaatsverbetering;
 • Onze dekking is landelijk;
 • We zijn voorzien van alle benodigde vergunningen en certificaten. 
   

Boomstronk verwijderen prijs

Onze uitgebreide, jarenlange ervaring met zuigtechnieken maakt ons de Nederlandse specialist in groeiplaatsverbetering. Onze efficiënte en deskundige werkwijze stelt ons in staat tot het aanbieden van een competitieve boomstronk verwijderen prijs. We sturen u graag vrijblijvend een offerte voor groeiplaatsverbetering door middel van zand zuigen.
 

Heeft u vragen? Bel ons op: +31(0) 522-464750

Heeft u een vraag of wens? U kunt deze via ons contactformulier doorgeven, maar u kunt natuurlijk ook direct even bellen! We zijn bereikbaar op doordeweekse dagen van 08.00 uur tot 17.00 uur. 

Voordelen van grondzuigen bij boomverzorging

 • Wortelkap of graafschade – met kans op infecties – wordt voorkomen;
 • De werkwijze is snel, efficiënt en minder arbeidsintensief dan graven;
 • De klus kan binnen een uur zijn geklaard;
 • Kostenbesparing ten opzichte van traditionele methoden;
 • Geen schade aan kabels, leidingen en boomwortels door graafwerkzaamheden.
   

Heeft u problemen met wortels die bestaande verharding wegdrukken?

Wanneer een boom niet genoeg voedingsstoffen en vocht uit de grond haalt, zoeken de boomwortels onder de bestaande verharding naar zuurstof en vocht. Vaak groeien de wortels extreem hard, waardoor zij de bestaande verharding naar boven drukken. Alleen boomwortels verwijderen is niet de oplossing.
 

De oplossing voor weggedrukte verharding

Kooiker Zuigtechniek B.V. zuigt wortelpijlers om het grondwater voor boomwortels toegankelijk te maken. Zo kunnen de wortels storende grondlagen doorbreken en doorgroeien naar beter doorwortelbare grond. Wortels groeien niet langer omhoog door de verharding. En u voorkomt hiermee de boomwortels verwijderen kosten of boomstronk verwijderen kosten.
 

Toch de boomstronk verwijderen? Boomstronk verwijderen tips

Een boomstronk verwijderen is een tijdrovende en lastige klus. We kunnen u van diverse boomstronk verwijderen tips voorzien. Belangrijk onderdeel is: wortels boom verwijderen. Dat  kan snel en gemakkelijk door de wortels bereikbaar te maken met een grondzuiger. Voor meer informatie over de boomstronk verwijderen prijs kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. 
 

Boomstronk verwijderen kosten voorkomen

Het afbreken van een boom met zwaar materieel, het stobbenfrezen en het planten van een nieuwe boom vergt een behoorlijke budget. Standplaatsverbetering door de inzet van een grondzuiger is vele malen goedkoper. Bovendien wordt met de inzet van een grondzuigauto wortelkap en graafschade met kans op infecties voorkomen.
 

Grondzuigen en -blazen bij boomverzorging? 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de standplaats- en grondverbetering van bestaande bomen door wortels boom verwijderen? Wilt u een prijs ontvangen voor uw bestekposten? Kooiker Zuigtechniek B.V. geeft snel en vrijblijvend advies. We voorzien in een aantrekkelijk aanbod ten aanzien van de boomstronk verwijderen kosten.
 

Boomverzorging: groeiplaatsverbetering, de afwerking

Zowel bedrijven, overheden als particulieren helpen wij met boomstronken en boomwortels verwijderen. Indien gewenst, brengen wij direct nieuwe bomengrond of substraat aan. Met behulp van onze machines worden alle boomstronken- en wortels afgevoerd. Ook kunnen we uw tuingrond afvoeren.

boomverzorging: groeiplaatsverbetering
 

Boomstronk verwijderen prijs

Stuurt u het bestek en de betreffende posten, dan prijzen wij deze direct af. Door verschillende zuigauto’s en ruime ervaring in boomverzorging kunnen wij altijd de goedkoopste kuub prijs voor wortels boom verwijderen berekenen. U krijgt direct inzicht in onze boomstronk verwijderen prijs.
 

Boomwortels verwijderen met product

Boomwortels verwijderen met product zoals epsomzout of een chemisch middel raden wij sterk af. Niet alleen is hiermee het verwijderen een langdurig project doordat de boomstronk langzaam doodgaat. Ook zorgt het ervoor dat de grond wordt verontreinigd en planten en struiken in de omgeving groot risico lopen ook dood te gaan.
 

Hoe werkt grond zuigen?

Lange slangen, die in verbinding staan met de blaas- en zuigwagens, zuigen grond en zand snel weg. Grondzuigen is de ideale oplossing voor water-, grond- en wegenbouw, omdat grond, zand en ander materiaal secuur kunnen worden verwijderd zonder graafschade.
 

Wat zijn de voordelen van een samenwerking met Kooiker Zuigtechniek?

 • Wij werken snel, efficiënt, proactief en oplossingsgericht;
 • Wij werken met transparante en vooraf vastgelegde prijzen;
 • We beschikken over alle vereiste certificaten en vergunningen om te werken op iedere locatie;
 • Onze werknemers zijn deskundig, ze zijn medisch gekeurd en allen voorzien van een veiligheidspaspoort, zodat we ook op petrochemisch en industrieel terrein snel aan de slag kunnen.
   

Vereiste certificaten en vergunningen

 • Kooiker Zuigtechniek is VCA* en ISO 9001 gecertificeerd;
 • We zijn BRL 7000 gecertificeerd;
 • Onze zuigauto’s zijn SIR gekeurd;
 • Onze zuigauto’s zijn voorzien van gasdetectie en een aarding controle unit;
 • Onze medewerkers zijn medisch gekeurd en voorzien van een veiligheidspaspoort en een NAM-pas, zodat wij ook op petrochemisch en industrieel terrein snel aan de slag kunnen;
 • En we zijn ook nog erkend leerbedrijf in transport en logistiek.

Uitgebreid wagenpark

Momenteel bestaat ons wagenpark uit maar liefst 15 verschillende zuig- en blaascombinaties en beschikken we over een eigen centrale werkplaats. Er is meestal wel een vrachtauto bij u in de buurt. Bekijk hier ons uitgebreide wagenpark!
 

Meer informatieMinder informatie

Een greep uit onze zakelijke klanten