Recensies | Kooiker Overslaan en naar de inhoud gaan

Recensies

Hieronder een aantal recensies van onze klanten:


"Een betrouwbare partij waar wij graag zaken mee doen"
Kooiker is voor ons een betrouwbare partij waar wij graag zaken mee doen. Afspraken worden nagekomen en het werken op locatie verloopt altijd goed. De mannen van Kooiker zijn nooit te beroerd om een handje te helpen wanneer dit nodig is en denken mee in oplossingen, dat wordt zowel in de binnendienst als de buitendienst zo ervaren. 

Van Dorp installaties Deventer – Gertjan Tichelaar (vandorp.eu)“Kooiker heeft een modern machinepark en deskundig personeel, een solide bedrijf waar je op/mee kan bouwen”

Spithorst Schildwolde – René Perdok  (spithorst.nl)


"We zien Kooiker als een goede partner"
Wij zijn heel blij met de samenwerking VYNCKE-Kooiker, we appreciëren de lange termijnvisie en hands on mentaliteit. Daarnaast werkt Kooiker steeds met het juiste professionele materiaal. Zodoende zien we Kooiker als een goede partner voor het reinigen van onze NL Biomassa-ketels

Vyncke – Andy Peene   (vyncke.com)


"Onze samenwerking met Kooiker is goed"
Mijn persoonlijke samenwerking met Kooiker is goed te noemen. Offerte aanvragen worden zeer snel in behandeling genomen. Planning is super. We hebben een opdracht gehad in Hoorn met het verzoek om alle klanten zelf in te plannen, Rolf gaf aan dat jullie dit projectmatig normaal niet doen maar hij heeft dit toch opgepakt en alle afspraken ingepland. Waar gewerkt word worden ook fouten gemaakt bijv. rommel achtergelaten, één telefoontje en de volgende dag stonden de jongens van Kooiker om de rommel op te ruimen.

Pluimers – Martin Nijkamp (pluimers.nl)


"De samenwerking met de firma Kooiker is prettig"
“Steeds vaker schakelt RRS Kooiker in om te assisteren bij lastige klussen onder woningen. In sommige gevallen is het riool onder het pand verzakt, maar niet te bereiken omdat de vloer op zand is gestort. Samen met Kooiker wordt dan het zand weg gezogen zodat onze herstelmedewerkers veilig en met genoeg ruimte hun werk kunnen doen. De samenwerking met de firma Kooiker is prettig. We hebben korte lijnen en zij kunnen snel schakelen, soms als het nodig is in voorkomende gevallen dezelfde dag nog. Kortom, het is een echte win-win situatie doordat beide bedrijven elkaar kunnen versterken.”


RRS Nederland B.V. – Wolter Meilink (rrs.nl)


"Goede samenwerking"
Ik ervaar de samenwerking met Kooiker vanaf offerte aanvraag tot opdracht als een goede samenwerking met een compleet verhaal incl. bezichtiging op het werk om onvoorziene zaken weg te nemen.

Van Wijnen – Edwin de Boer (vanwijnen.nl


 

Een greep uit onze zakelijke klanten