Geen kruipruimte? | Kooiker Zuigtechniek is de kruipruimte-specialist « Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen kruipruimte zakelijk

Inhoudsopgave

 

Geen kruipruimte onder het pand van uw klant?

Een kruipruimte is essentieel bij het uitvoeren van werkzaamheden onder de woning of een bedrijfspand. Ook als u uw huis wilt isoleren is de aanwezigheid van een kruipruimte en kruipluik noodzakelijk. Kooiker Zuigtechniek heeft het materieel en de professionals in huis om met minimale overlast een kruipruimte maken.

 
Kruipruimte uitgraven met zuigtechniek

Een snelle en effectieve methode voor de creatie van een kruipruimte is om de kruipruimte uit te graven door middel van zand zuigen. Hierbij gaan wij met een lange slang via het kruipruimte luik of een mangat de kruipruimte in. Het zand wordt weggezogen in de zuigwagen en voor u afgevoerd.

Geen kruipruimte
 

Waarom kiest u voor Kooiker Zuigtechniek B.V?

  • Wij werken snel, efficiënt en deskundig;
  • Wij hanteren heldere, scherpe prijzen;
  • Met onze jarenlange ervaring in zuig- en blaastechniek vinden wij voor iedere kruipruimte of kelder een oplossing;
  • Wij beschikken over alle vereiste certificaten en vergunningen om te werken op iedere locatie.

 

De oplossing voor elk probleem

Kooiker Zuigtechniek biedt diverse oplossingen. Zo kunnen we bijvoorbeeld de kruipruimte uitgraven en daarna de kruipruimte volblazen met zand (wanneer er alleen een reparatie uitgevoerd hoeft te worden), drainage aanbrengen en/of schelpen blazen. Samen met u bepalen we de beste oplossing. U kunt altijd vrijblijvend advies inwinnen of een offerte aanvragen


Een kruipruimte creëren helpt bij de volgende problemen:

  • Er moeten leidingen/riolering vervangen of gerepareerd worden onder de vloer;
  • Uw klant wil de woning isoleren waarvoor een kruipruimte gecreëerd moet worden;
  • Er is een lekkage maar het is niet bekend waar, hiervoor kunnen wij een sleuf zuigen en hiermee de lekkage opsporen.

 

Alles voor een tevreden klant

Bij iedere klus voor particulier of zakelijke klant doen wij ons uiterste best om de klant tevreden te stellen. Lees hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren!

 

Een snelle, efficiënte en schone oplossing

Met onze zuigwagens zuigen wij snel, efficiënt en zonder overlast het zand of de grond onder het pand weg. We zorgen dat we de kruipruimte leegzuigen zodat er voldoende ruimte is om de vloer te isoleren. 


Kelder uitgraven onder een bestaand pand

Om meer ruimte in een bestaande woning te creëren bestaat er de mogelijkheid om een kelder onder de bestaande woning uit te graven. In dat geval zullen we de kruipruimte uitgraven tot kelder.  

 

Wat kost het uitgraven van een kruipruimte?

De kosten voor het uitgraven van een kruipruimte en het kruipruimte luik zijn afhankelijk van de situatie. Wilt u weten wat de prijs voor het uitdiepen van uw kruipruimte is? We geven u graag een advies op maat en zorgen voor een vrijblijvende prijsopgave


Wat kost zandblazen of grondzuigen?

De kosten zijn uiteraard afhankelijk van de grootte van het project en de moeilijkheidsgraad. Daarom offreren wij elke opdracht daarop aangepast. U krijgt een vrijblijvende, transparante prijsopgaaf zodat u vooraf precies weet wat er wordt gedaan en wat er na afloop op de factuur komt te staan. 


We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en haalbaarheid van het uitdiepen van de kruipruimte. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.

 

Uitgebreid wagenpark

Momenteel bestaat ons wagenpark uit maar liefst 15 verschillende zuig- en blaascombinaties en beschikken we over een eigen centrale werkplaats. Er is meestal wel een vrachtauto bij u in de buurt. Bekijk hier ons uitgebreide wagenpark!
 

Meer informatieMinder informatie

Een greep uit onze zakelijke klanten