Drainage in de kruipruimte | De kruipruimtespecialist | Kooiker Zuigtechniek « Overslaan en naar de inhoud gaan

Drainage in de kruipruimte zakelijk

Inhoudsopageve

Drainage in de kruipruimte
Wat is drainage aanleggen?
Voordelen van drainage aanleggen
Benieuwd naar de mogelijkheden en drainage prijzen?
Hoe werkt de zand en schelpen blazer?

Bent u particulier? Ga dan naar: drainage in de kruipruimte - particulier
 

Drainage in de kruipruimte

Kruipruimtes en kelders zijn vaak zeer vochtige ruimtes. Dit kan overlast veroorzaken in de ruimtes erboven. Optrekkend vocht in de muren, schimmelvorming, kou, ongedierte, hoge stookkosten en stankoverlast zijn veel voorkomende problemen. Drainage leggen rond of in een woning of pand, zoals in kelder of kruipruimte, kan veel overlast voorkomen.


Wat is drainage aanleggen?

Drainage aanleggen is simpelweg ervoor zorgen dat een ruimte een goede afwatering heeft. Dat is vooral bij water in kruipruimte of kelder een lastige zaak omdat deze ruimtes vaak zeer moeilijk bereikbaar zijn. Kooiker Zuigtechniek is al tientallen jaren specialist in drainage aanleggen in dit soort moeilijk bereikbare ruimtes.
 

Voordelen van drainage aanleggen

 • Drainage aanleggen rond een pand/drainage in een tuin verbetert het klimaat onder en rond het pand;
 • Drainage aanleggen voorkomt in combinatie met bijvoorbeeld schelpen isolatie optrekkend vocht en de vloeren voelen minder koud aan;
 • Drainage aanleggen kosten zijn een eenmalige investering;
 • Er is minder vocht en schimmelvorming in de rest van het huis.


Benieuwd naar de mogelijkheden en de drainage prijzen?

Heeft u een vraag over het toepassen van zand zuigen en zand blazen tegen vocht in de kruipruimte of drainage in een tuin of drainage rond/onder het pand, of wilt u vrijblijvend een offerte? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  

 

Drainagezand

Drainage afdekken rond of onder een pand met bijvoorbeeld een laag drainagezand of schelpen isolatie wordt met het specialistische materieel van Kooiker Zuigtechniek efficiënt en snel uitgevoerd. Drainagezand of schelpenisolatie wordt met de blaasauto onder het pand aangebracht, dit wordt zonder overlast uitgevoerd. 


Voordelen van zandspuiten

 • Het behoud van de vloer en het eventuele interieur;
 • Vakkundige oplossingen en ondersteuning;
 • Zandspuiten is veel minder arbeidsintensief dan het handmatig aanbrengen;
 • Doordat we werken met slangen kunnen we schoon en efficiënt werken;
 • Zandspuiten is mogelijk en goed inzetbaar op moeilijk bereikbare plaatsen.

 

Schelpen drainage 

Schelpen hebben van nature een vochtwerende en isolerende functie. Ze bestaan voor bijna honderd procent uit kalk, dus kunnen ze niet gaan rotten. Bovendien hebben ze een onbeperkte levensduur en werking. Schelpen blazen in de kruipruimte of kelder zorgt dat u op natuurlijke wijze de oplossing toepast voor uw kruipruimte isoleren.


Hoe werkt de zand en schelpen blazer?

 1. De vrachtwagen wordt geparkeerd en opgesteld;
 2. De slangen worden uitgelegd richting de uit te zuigen en op te vullen locatie;
 3. De slang wordt aan het werk gezet op de locatie, die zelfs meer dan 60 à 70 meter van de vrachtwagen verwijderd kan zijn;
 4. De eventueel weggezogen grond of andere grondstoffen worden afgevoerd; 
 5. Drainagezand of de schelpen worden in de ruimte gespoten;
 6. Na afronding van het zand zuigen, het aanbrengen van de drainage en het zand blazen wordt de locatie en de directe omgeving opgeruimd achtergelaten. 
 7.  

Alles voor een tevreden klant

Bij iedere klus voor particulier of zakelijke klant doen wij ons uiterste best om de klant tevreden te stellen. Lees hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren!


Waarom Kooiker Zuigtechniek B.V.?

Wij voorzien u met onze jarenlange ervaring in drainage aanleggen van een goed advies. We werken snel en beperken de overlast rond en in het (bedrijfs)pand tot een minimum. U krijgt vooraf een heldere en transparante offerte van ons, dus u weet precies waar u aan toe bent.  


Drainage aanleggen?

Er zit veel verschil in (kruip)ruimtes, daardoor verschilt de manier van behandeling per ruimte. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden tot drainage in een tuin of drainage aanleggen rond of onder het (bedrijfs)pand. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte.

 

Uitgebreid wagenpark

Momenteel bestaat ons wagenpark uit maar liefst 15 verschillende zuig- en blaascombinaties en beschikken we over een eigen centrale werkplaats. Er is meestal wel een vrachtauto bij u in de buurt. Bekijk hier ons uitgebreide wagenpark!

Meer informatieMinder informatie

Een greep uit onze zakelijke klanten