Header_projecten

Grondzuigen

Waarom grondzuigen?

Grondzuigen is een efficiënte en schone manier om grond, zand en/of afvalstoffen te verplaatsen. De arbeidsintensieve en energievretende schop en kruiwagen mogen blijven staan. Want hoeveel grond er ook verplaatst moet worden: met de blaas- en zuigauto’s van Kooiker Zuigtechniek B.V. is de klus snel geklaard.

Wat is grondzuigen?

Grondzuigen is een nieuwe, moderne techniek, waarbij je met behulp van zuigauto’s graafschade aan kabels, leidingen en boomwortels voorkomt. Lange slangen, die in verbinding staan met de blaas- en zuigwagens, zuigen grond en zand snel weg; waardoor het gewenste materiaal efficiënt wordt verplaatst met behulp van lucht. Grondzuigen is de ideale oplossing voor water-, grond- en wegenbouw, omdat grond, zand en ander materiaal secuur kunnen worden verwijderd zonder graafschade. Ook voor risicovolle gebieden als NAM-locatiesGasUnie-locaties en stadskernen is deze innovatieve techniek uitermate geschikt.

De voordelen van grondzuigen:

  • Grondzuigen is snel, veilig en efficiënt;
  • Tijd- en kostenbesparing;
  • Minder arbeidsintensief dan de traditionele methoden;
  • Geen schade aan kabels, leidingen en boomwortels door graafwerkzaamheden.

Waarom Kooiker Zuigtechniek B.V?

Kooiker Zuigtechniek B.V. begon als één van de eersten in Nederland met grondzuigen. Wij zijn gecertificeerd specialist, hebben jarenlange ervaring en al onze mensen zijn voorzien van de benodigde opleidingen, certificaten en vergunningen. Zo kunnen wij altijd snel en veilig aan de slag. Kooiker Zuigtechniek B.V. werkt in heel Nederland, België en Duitsland. Waar nodig, combineren wij werkzaamheden: zo betaal je als klant nooit teveel.

Kortom:

  • Scherpe prijzen, heldere afspraken;
  • Voorzien van alle certificaten en vergunningen, zodat wij op iedere locatie snel en veilig aan de slag kunnen;
  • Deskundig personeel met jarenlange ervaring.

Impressie

Copyright 2018 Kooiker Zuigtechniek