Specialist in het reinigen van biovergisters | Kooiker Zuigtechniek « Overslaan en naar de inhoud gaan

Biovergister reinigen

Mixen en processen worden op den duur verhinderd door onvergistbaar materiaal, wat het proces in uw biovergister vertraagt. In dat geval is het te adviseren om de biovergister op te schonen.
 

Zuigtechniek inzetten biovergister

Combineer het onderhoud van uw biovergister met een schoonmaakbeurt en voorkom op deze manier verstoppingen. Met gemak zuigen wij de silo’s leeg, waarbij zand en ander materiaal dat niet vergist met behulp van onze zuigwagens wordt verwijderd.
 

Dag en nacht inzetbaar

Indien gewenst werken wij in ploegen dag en nacht door, zodat de klus zo snel mogelijk geklaard is. Wij doen er alles aan om de stilstand van de biovergister te beperken tot een minimum.
 

Wat kost reinigen biovergister?

De tarieven voor het reinigen van het biovergister hangen van verschillende zaken af. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden en de tarieven te bespreken. Voor elke klus maken we een passende offerte.
 

Waarom Kooiker Zuigtechniek inzetten?

  • Kooiker Zuigtechniek heeft jarenlange ervaring in het leegzuigen van biovergisters;
  • Wij beschikken over alle vereiste certificaten en vergunningen om te werken op iedere locatie;
  • Wij werken snel, efficiënt en deskundig;
  • Wij hanteren heldere, scherpe prijzen.
     

Referentie biovergister reinigen

Bij het onderhoud van de biovergister schakelde Exploitatie Groengas Beilen V.O.F ons in om direct de silo’s te reinigen. In circa 10 uur tijd verwijderde Kooiker Zuigtechniek B.V. ongeveer 110 m3 zand en afval uit de biovergister.

Meer informatieMinder informatie

Een greep uit onze zakelijke klanten