Wat is BRL 7001? | Kooiker Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat is BRL 7001?

Kooiker Zuigtechniek B.V. is BRL 7001 gecertificeerd. En daar zijn wij trots op! De BRL 7001 stelt diverse eisen aan onze organisatie, waar wij graag aan voldoen.

 

Wat is BRL 7001?

Eigenlijk is de officiële benaming van BRL 7001 ‘SIKB-protocol 7001 ‘Landbodemsanering met conventionele methoden’. Dit protocol beschrijft wat de eisen zijn voor een goede werkwijze ten opzichte van de conventionele saneringsmethode, zoals ontgraving en grondwateronttrekking.  BRL 7001 houdt ons scherp om fouten te voorkomen en maakt inzichtelijk of wij onze saneringsdoelstelling hebben gehaald.

 

Enkele belangrijke eisen om het certificaat BRL 7001 te verkrijgen:

  • het toezien op naleving van wetgeving;
  • het bijhouden van een saneringslogboek;
  • het opleiden van medewerkers (onder meer de training Deskundig Leidinggevende Projecten – DLP);
  • het inzetten van medische geschikt personeel;
  • het aanmelden van alle saneringsprojecten bij de certificerende instelling (SIKB).

En dat maakt het Kooiker Zuigtechniek B.V. mogelijk om u nóg beter te helpen. Want het werken in verontreinigde grond mag tegenwoordig alleen verricht worden door erkende bedrijven, die volgens een nauwkeurige procedure de vervuilde grond afvoeren. Bij asbest of andere pollutie helpen wij u dus graag verder.

 

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een op maat gemaakt advies. Onze specialisten staan u graag te woord.

 

Een greep uit onze zakelijke klanten