Vijver of zwembad dempen - dichtgooien? | Kooiker Zuigtechniek « Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijver of zwembad dempen zakelijk

Inhoudsopgave

 

Bent u particulier? Ga dan naar: vijver of zwembad dempen - particulier

 

Vijver dempen 

Heeft uw klant een vijver in de tuin welke niet meer gebruikt dient te worden? Bent u bijvoorbeeld hovenier en wilt u een snelle en eenvoudige oplossing voor het aanbrengen van zand? Zet onze blaastechniek in voor een professionele en schone oplossing voor het vijver dichtgooien.


Zwembad dichtgooien

Een zwembad in de tuin waar de klant geen gebruik meer van wil maken? Wij kunnen eenvoudig zand blazen om zo het zwembad te dempen. Wanneer de bodem en wanden blijven zitten, kan men zelfs later het zwembad weer in gebruik nemen.


Kosten vullen zwembad of vijver dempen

Wat kost een zwembad vullen nou? Afhankelijk van het aantal kuubs zand wat in het zwembad of de vijver geblazen wordt, wordt de prijs berekend. Voor elke klus berekenen wij een passende prijs. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.


Waarvoor kunt u blaastechniek gebruiken?

•    Kruipruimte ophogen;
•    Grondverzakking oplossen;
•    Vijver dempen;
•    Zwembad dichtgooien;
•    Kruipruimte isoleren;
•    Wateroverlast kruipruimte verhelpen;
•    Schelpenisolatie aanbrengen.
 

Zand blazen op moeilijk bereikbare plekken? Kooiker Zuigtechniek!

Wanneer u een lastig bereikbare plaats heeft waar de vijver dichtgooien gewenst is, is blaastechniek de oplossing. Doordat we werken met lange slangen kunnen we op alle lastig bereikbare plekken komen. Zelfs als uw klant geen achterom heeft. Sinds 2006 zijn wij gespecialiseerd in zandblazen en door onze jarenlange ervaring hebben wij voor elke situatie een oplossing. Doordat wij een eigen werkplaats hebben, kunnen wij zelfs voor de meest uitdagende klussen een passend materieelstuk meenemen of maken.
 

Een betaalbare oplossing

Het verplaatsen van zand door middel van emmers of kruiwagens is vaak erg arbeidsintensief en kost veel tijd. Door de inzet van een blaasauto kunt u deze arbeidsuren besparen en bieden wij een betaalbare, snelle oplossing voor het vijver dempen.
 

Hoe brengen we het zand aan in het zwembad/de vijver?

De vijver dichtgooien of het zwembad dichtgooien doen we door middel van lange slangen. Hoe dit precies werkt?

 1. De blaasauto wordt opgesteld op locatie;
 2. Lange slangen worden uitgelegd en aangekoppeld aan de vrachtwagen;
 3. Het zand wordt via de slangen in de tuin geblazen zodat we het zwembad of de vijver dichtgooien;
 4. We zorgen dat het zand vlak aangebracht wordt en niet op een grote bult (houdt u er rekening mee dat dit nog wel verdicht moet worden);
 5. Wanneer de klus geklaard is worden de slangen afgekoppeld en opgeruimd;
 6. Uw zwembad of vijver is gedempt en u kunt verder met het afwerken van de tuin.

 

In het bezit van vereiste certificaten en vergunningen

Kooiker Zuigtechniek heeft alle benodigde certificaten en vergunningen om te werken op iedere locatie. Onze medewerkers hebben een NAM-pas en ons moderne wagenpark is uitgerust met een aarding controle unit. Daardoor wordt elektriciteit direct afgevoerd en vindt er geen vonkvorming plaats.

 • Kooiker Zuigtechniek B.V. is VCA** en ISO 9001 gecertificeerd;
 • Onze zuigauto’s zijn SIR gekeurd;
 • Onze zuigauto’s zijn voorzien van gasdetectie;
 • Onze medewerkers zijn medisch gekeurd en voorzien van een veiligheidspaspoort, zodat wij ook op petrochemisch en industrieel terrein snel aan de slag kunnen;
 • BRL 7000 gecertificeerd;
 • Kooiker Zuigtechniek B.V. is een erkend leerbedrijf transport en logistiek.

 

Alles voor een tevreden klant

Bij iedere klus voor particulier of zakelijke klant doen wij ons uiterste best om de klant tevreden te stellen. Lees hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren!

 

Wat kost een vijver of zwembad vullen

We kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar tarieven. Wat kost een zwembad dichtgooien ongeveer? Doordat we werken met passende offertes per project, horen we graag van u om een passende offerte te kunnen maken. U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

Uitgebreid wagenpark

Momenteel bestaat ons wagenpark uit maar liefst 15 verschillende zuig- en blaascombinaties en beschikken we over een eigen centrale werkplaats. Er is meestal wel een vrachtauto bij u in de buurt. Bekijk hier ons uitgebreide wagenpark!
 

Meer informatieMinder informatie

Een greep uit onze zakelijke klanten