Wij zijn Kooiker Groep  

Werken bij Kooiker Groep

Kooiker Groep: gewoon vakwerk.

Van ons kun je op aan. Dat zeggen we niet zomaar. We laten het al meer dan tien jaar zien. We kijken graag naar het grote plaatje, bieden altijd een totaaloplossing. We blinken niet uit in één, maar vijf takken van sport. Met Daktoppers, Service & Sales, het Aannemersbedrijf en met Zuigtechniek en Maatvoering. Welke van de vijf het ook is: we leveren vakwerk. Elke dag opnieuw.

Kooiker staat gelijk aan kwaliteit. En die kwaliteit komt niet uit de lucht vallen maar wordt gewaarborgd door ons personeel, onze ambassadeurs. Iedere keer gemotiveerd en naast de klant. Zo vinden we samen een oplossing, wat je vraag ook is. Op ons kun je vertrouwen. Of je nu een oplossing zoekt op het gebied van infra, bouw of industrie. De kennis en kunde, de mensen en het materieel: we hebben het allemaal.

Zó doen wij wat we beloven, waar we voor staan. Altijd betrokken. Altijd op maat.

Dat is Kooiker Groep: gewoon vakwerk.

Bedrijven Kooiker Groep

Voor de realisatie van projecten is een betrouwbare maatvoering van noodzakelijk belang. Met eigen ervaring van werken in bouw en infra weten wij als geen ander wat er van ons gevraagd en verwacht wordt. Dat maakt Kooiker Maatvoering tot de oplossing voor elke opdrachtgever!

Kooiker Daktoppers heeft jarenlange ervaring in het zuigen, recyclen, wassen en onderhouden van grind. Voor het verwijderen van dakgrind of het aanbrengen van dakgrind helpt Kooiker Daktoppers u verder. Geen klus is te groot of te klein.

Er is een groeiende vraag naar zuigwagens en grondzuigwagens. De levertijden voor nieuwe zuigwagens nemen toe. Om aan de vraag te kunnen voldoen, heeft Saugbaggersales.com zich gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en gebruikte grondzuigwagens en vacuümauto’s.

Werken bij Kooiker  

bekijk alle vacatures

Kooiker Groep sociaal jaarverslag 2022

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vinden we heel belangrijk. Benieuwd hoe we dit doen? Lees ons sociaal jaarverslag!