Kruipruimte uitgraven - Kelder uitgraven | Kooiker Zuigtechniek « Overslaan en naar de inhoud gaan

Kruipruimte uitgraven zakelijk


Inhoudsopgave

Kruipruimte uitgraven

Heeft uw klant een moeilijk of niet begaanbare kruipruimte en wilt u hier werkzaamheden uitvoeren? Wij kunnen moeiteloos de kruipruimte uitgraven met onze zuigwagens. Ook wanneer u riolering/leidingen aan wilt brengen en de ruimte niet diep genoeg is, is zuigtechniek een oplossing.


Kelder uitgraven

Wil uw klant de kruipruimte uitgraven tot kelder? Door middel van onze krachtige zuigauto’s kunnen wij op moeilijk bereikbare plekken zand of andere grondstoffen verwijderen. Hierdoor kunnen we de kruipruimte uitgraven tot kelder zonder dat er overlast is. Hierna kunt u snel aan de slag met uw werkzaamheden.  


Waar kunt u zuigtechniek zoal voor inzetten?

 • Grondwerk (grond/zand/grind verwijderen uit de tuin);
 • Kruipruimte uitgraven;
 • Kelder uitgraven;
 • Heipalen vrijzuigen;
 • Kabels en leidingen vrijzuigen;
 • Vijvers en zwembaden uitgraven;
 • Boomwortels vrijzuigen;
 • Overige moeilijk bereikbare plekken. 


Kooiker Zuigtechniek, uw specialist in kruipruimte uitgraven!

Kooiker Zuigtechniek is de specialist (sinds 2006) als het gaat om zuigtechniek. Ons ruime wagenpark is snel inzetbaar en ons werkgebied loopt van Luxemburg naar Groningen. Onze zuigauto’s zijn voorzien van alle benodigde certificaten en vergunningen. Bij Kooiker Zuigtechniek wordt er gedacht in oplossingen: ‘we kunnen alles’ hoort u hier vaak. Doordat we een eigen werkplaats en monteur hebben, kunnen we voor elke specifieke vraag een passend materieelstuk aanbieden of zelfs maken. 

 

Kruipruimte uitgraven kosten


Kruipruimte uitgraven, betaalbare kwaliteit

Wat gaat de kruipruimte uitgraven kosten? Als u kiest voor Kooiker Zuigtechniek betaalt u nooit teveel. Sinds 2006 is ons bedrijf toegelegd op het uitdiepen van kruipruimtes of de kelder uitgraven. Vraag nu een offerte aan voor kruipruimte uitgraven. 

 
Hoe werkt kruipruimte uitgraven / kelder uitgraven?

U kunt zand op meerdere manieren verwijderen. Hierbij kunt u denken aan een graafmachine, kruiwagens of u kunt het zelf doen met bijvoorbeeld emmers. Echter is dit erg arbeidsintensief en vaak zijn kruipruimtes slecht bereikbaar en toegankelijk. We diepen de kruipruimte uit met behulp van lange slangen. Hoe wij  dan te werk gaan? Dat gaat als volgt bij het uitdiepen van een kruipruimte:

 1. De vrachtwagen wordt geparkeerd en opgesteld, de slangen worden uitgelegd richting de woning;
 2. Er wordt bekeken of er eventueel met dekens/deurpostbeschermers de vloer of deurposten beschermd kunnen worden;
 3. De slang wordt naar het kruipluik gebracht;
 4. Onze grondwerker gaat de kruipruimte in en werkt het zand/grond naar de slang toe;
 5. Het zand komt in de slang terecht en wordt direct afgevoerd naar de vrachtauto;
 6. Alles wordt weer opgeruimd;
 7. Het resultaat? Een uitgediepte kruipruimte waar u eventueel werkzaamheden kunt (laten) verrichten! 

  

kelder uitgraven


Kruipruimte uitgraven tot kelder

De meest gekozen manier om een bestaande woning uit te diepen, is het aanleggen van een extra verdieping onder de woning. Wij kunnen de kruipruimte uitgraven tot kelder zodat er extra woonruimte gecreëerd kan worden. Met onze zuigwagens zuigen we moeiteloos het zand/grond weg zodat de kelder gebouwd kan worden.

 

Uitgebreid wagenpark

Momenteel bestaat ons wagenpark uit maar liefst 15 verschillende zuig- en blaascombinaties en beschikken we over een eigen centrale werkplaats. Er is meestal wel een vrachtauto bij u in de buurt. Bekijk hier ons uitgebreide wagenpark!


Alles voor een tevreden klant

Bij iedere klus voor particulier of zakelijke klant doen wij ons uiterste best om de klant tevreden te stellen. Lees hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren!

  

Voordelen van kruipruimte uitgraven

 • Het behoud van de vloer en interieur;
 • Vakkundige oplossingen en ondersteuning;
 • Uitdiepen door middel van zuigtechniek is veel minder arbeidsintensief;
 • Doordat we werken met slangen kunnen we schoon en efficiënt werken;
 • Wij maken moeilijk bereikbare plaatsen begaanbaar;
 • Kruipruimte uitgraven tot kelder, zonder zorgen het zand/grond verwijderen.

 

Vereiste certificaten en vergunningen

Kooiker Zuigtechniek is voorzien van alle benodigde certificaten en vergunningen om te werken op iedere locatie. Alle medewerkers hebben een NAM-pas en ons moderne wagenpark is uitgerust met een aarding controle unit. Daardoor wordt elektriciteit direct afgevoerd en vindt er geen vonkvorming plaats.

 • Kooiker Zuigtechniek B.V. is VCA** en ISO 9001 gecertificeerd;
 • Onze zuigauto’s zijn SIR gekeurd;
 • Onze zuigauto’s zijn voorzien van gasdetectie;
 • Onze medewerkers zijn medisch gekeurd en voorzien van een veiligheidspaspoort, zodat wij ook op petrochemisch en industrieel terrein snel aan de slag kunnen;
 • BRL 7000 gecertificeerd;
 • Kooiker Zuigtechniek B.V. is een erkend leerbedrijf transport en logistiek.
   

Wat kost kruipruimte uitgraven?

Door de vele verschillende situaties waarin zuigtechniek toegepast kan worden, berekenen we voor elke opdracht een passende prijs. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en haalbaarheid van de werkzaamheden. Wilt u weten wat het uitdiepen van de kruipruimte kost of wat de prijs is voor onze zuigauto’s op een andere (lastig bereikbare) plek? Aan de hand van de situatie kunnen we een passende offerte voor u maken, voor elke klus berekenen wij een passende prijs!

 
Te weinig ruimte onder de vloer om te isoleren?

Een veel voorkomend probleem is dat er te weinig ruimte in de kruipruimte is om werkzaamheden te kunnen verrichten. Een oplossing is om zuigtechniek in te zetten. Door middel van onze zuigauto’s kunnen wij moeiteloos de kruipruimte uitdiepen. Hierna is er voldoende ruimte om de kruipruimte te kunnen isoleren.  


Vervuilde kruipruimte door riool-/leidinglekkage?

Ook wanneer er een lek is geweest in een leiding of riolering kunnen wij de kruipruimte schoonzuigen. Om stankoverlast te voorkomen is dit aan te raden, om het meest optimale resultaat te krijgen is het verstandig om later een schone laag zand aan te brengen. Wat gaat een kruipruimte uitgraven kosten? Neem vrijblijvend contact op voor een offerte!


Kelder uitgraven onder bestaande woning?

Om meer ruimte in een bestaande woning te creëren bestaat er de mogelijkheid om een kelder onder de bestaande woning uit te graven. In dat geval zullen we de kruipruimte uitgraven tot kelder. Of en hoe dit realiseerbaar is, hangt af van meerdere factoren. Wij werken altijd in opdracht van een bouwadviseur/aannemer/bouwbedrijf. Aan de hand van het plan wat opgesteld wordt kunnen wij de ruimte uitdiepen.


Wanneer de bouwplannen gevorderd zijn, moet de ruimte onder de woning voor de aanleg van de kelder gerealiseerd worden. Hierbij komen tientallen tot wel honderden kuubs zand en grond vrij. Kooiker Zuigtechniek B.V. kan zand uit kruipruimte snel, efficiënt en met een minimum aan overlast wegzuigen. 
Wat gaat een kelder uitgraven kosten? Dat is geheel afhankelijk van de situatie. Wij kunnen u altijd een vrijblijvende kostenindicatie geven, neem hiervoor contact met ons op. 


Bestaande kelder vergroten

In sommige gevallen is er een kelder onder de woning aanwezig, maar is er de wens om deze uit te breiden. Ook in dat geval kan Kooiker Zuigtechniek iets voor u betekenen in het uitbreiden van de bestaande kelder. Wanneer de bestaande kelderwand verwijderd wordt kunnen wij het zand/grond verwijderen uit het overige deel. U kunt daarna vrij snel aan de slag met het nieuw te bouwen gedeelte.
 

Meer informatieMinder informatie

Een greep uit onze zakelijke klanten