Grondverzakking? Wij lossen het op! | Kooiker Zuigtechniek « Overslaan en naar de inhoud gaan

Grondverzakking oplossen zakelijk

Inhoudsopgave


Bent u particulier? Ga dan naar: grondverzakking oplossen - particulier

 

Bodemverzakking

In gebieden waar veel bodemverzakking plaats vindt, kunnen flinke problemen ontstaan. Zand zakt weg onder de fundering, waardoor de straat of de tuin ook verzakt en er gaten gevormd worden.


Zand zakt weg onder fundering

Bij bodemdaling klinkt de grond onder een woning of pand in. Dit kan er voor zorgen dat de fundering uiteindelijk vrij komt te liggen. Gevolg is dat het zand vanaf de buitenkant onder de fundering door spoelt. Hierdoor verzakt bijvoorbeeld ook de naastgelegen straat.


Verzakking pand oplossen

Wilt u of uw klant de grondverzakking oplossen? Kooiker Zuigtechniek lost het voor u op! Door middel van zandblazen hogen wij de (kruip)ruimte moeiteloos op. Daarnaast brengen we een extra laag tegen de fundering aan zodat dit jarenlang kan inklinken voor het probleem zich weer voordoet.

grondverzakking oplossen bij terreinverzakking
 

Wat kost bodemverzakking oplossen?

Afhankelijk van het pand en het aantal kuubs wat geblazen moet worden, berekenen wij een passende prijs om bodemverzakking op te lossen. U kunt vrijblijvend een offerte opvragen zodat wij voor de situatie een passende prijs kunnen berekenen. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.
 

Oorzaken van grondverzakking 

Er zijn verschillende oorzaken die leiden tot bodemverzakking. In grote delen van Nederland zakt de grond vanwege geologische redenen. Ook bouwactiviteiten en het winnen van aardolie, aardgas en zout hebben invloed op de grondverzakking. 


De voordelen van blaastechniek

Zandspuiten is een langdurige, kostenbesparende oplossing voor grondverzakkingen. Ook moeilijk bereikbare plaatsen zijn met onze blaasauto’s eenvoudig te vullen. Een schoon huis en interieur, want alle werkzaamheden verlopen door middel van slangen via de kruipruimte.

 

Alles voor een tevreden klant

Bij iedere klus voor particulier of zakelijke klant doen wij ons uiterste best om de klant tevreden te stellen. Lees hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren!

 

Hoe werkt zandblazen?

U heeft het bij een pand geconstateerd: het zand zakt weg onder fundering. Dit kunnen wij oplossen door zand te blazen in de kruipruimte. Op deze manier kunnen we de grondverzakking oplossen. Hoe werkt een grondverzakking oplossen nou precies?

 • We stellen de blaasauto op op de werklocatie
 • De slangen worden uitgelegd naar de kruipruimte, eventueel beschermingsmateriaal wordt aangebracht;
 • Nadat de situatie is bekeken wordt het zand de kruipruimte in gespoten;
 • We zorgen er voor dat het zand egaal aangebracht wordt in de kruipruimte, eventueel met een schuin oplopende rand tegen de fundering;
 • Wanneer de kruipruimte is opgehoogd worden de slangen afgekoppeld en opgeruimd;
 • Het resultaat? Een opgehoogde kruipruimte en voorlopig geen last meer van wegspoelend zand onder de fundering door. 
 • fundering grondverzakking

 
Verschillende gevolgen van bodemverzakking

Kapotte of ingezakte bestratingen, minder stabiliteit voor de fundering: bodemverzakking heeft vaak vervelende gevolgen. Kooiker Zuigtechniek B.V. is hét bedrijf om deze problemen te voorkomen. Verzakking oplossen? Bel of mail ons!


In het bezit van vereiste certificaten en vergunningen

Kooiker Zuigtechniek heeft alle benodigde certificaten en vergunningen om te werken op iedere locatie. Onze medewerkers hebben een NAM-pas en ons moderne wagenpark is uitgerust met een aarding controle unit. Daardoor wordt elektriciteit direct afgevoerd en vindt er geen vonkvorming plaats.

 • Kooiker Zuigtechniek B.V. is VCA** en ISO 9001 gecertificeerd;
 • Onze zuigauto’s zijn SIR gekeurd;
 • Onze zuigauto’s zijn voorzien van gasdetectie;
 • Onze medewerkers zijn medisch gekeurd en voorzien van een veiligheidspaspoort, zodat wij ook op petrochemisch en industrieel terrein snel aan de slag kunnen;
 • BRL 7000 gecertificeerd;
 • Kooiker Zuigtechniek B.V. is een erkend leerbedrijf transport en logistiek.

 

Alles voor een tevreden klant

Bij iedere klus voor particulier of zakelijke klant doen wij ons uiterste best om de klant tevreden te stellen. Lees hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren!

 

Altijd de scherpste tarieven

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor het blazen van zand? Grondverzakking oplossen kunt u het eenvoudigst uitvoeren door onze blaastechniek. Doordat we op moeilijk bereikbare plekken zand aan kunnen brengen, dus bijvoorbeeld in de kruipruimte, is dit veruit de snelste en beste oplossing. 


Uitgebreid wagenpark

Momenteel bestaat ons wagenpark uit maar liefst 15 verschillende zuig- en blaascombinaties en beschikken we over een eigen centrale werkplaats. Er is meestal wel een vrachtauto bij u in de buurt. Bekijk hier ons uitgebreide wagenpark!
 

Meer informatieMinder informatie

Een greep uit onze zakelijke klanten