Header_projecten

Kruipruimte of kelder ophogen

Kruipruimtes en kelders zijn lastige plekken om werkzaamheden uit te voeren. Om verschillende redenen kan het nodig zijn om de kruipruimte op te hogen met bijvoorbeeld zand, schelpen of Argex korrels. Laat de schep en kruiwagen staan en bespaar kostbare tijd. Onderstaande voorbeelden zijn praktijkgevallen waar Kooiker Zuigtechniek B.V. dagelijks oplossingen voor biedt:

Vochtige kruipruimte of water onder het huis: zand, schelpen of drainage aanbrengen om wateroverlast tegen te gaan

In veel woningen staat er onder de vloer een laag water. In sommige gevallen kan dit ongewenste situaties opleveren. Houten vloeren zullen sneller rotten en in veel gevallen treedt er overlast van schimmels of ongedierte, zoals muggen, op.

Oplossing:
Kooiker Zuigtechniek biedt een aantal oplossingen voor dit probleem. Zo kunnen we de kruipruimte ophogen met zand, drainage aanbrengen of schelpen blazen. Graag informeren we u over de mogelijkheden en zoeken we samen met u naar de juiste oplossing.

Wegzuigen en/of afdekken vervuiling in geval van stankoverlast

Vaak komt men er pas laat achter dat er een aan- of afvoerleiding in de kruipruimte stuk is. Wanneer de leiding gerepareerd is, blijft er vaak een laag drab en andere viezigheid achter. Dit zorgt voor stankoverlast en trekt ongedierte aan, zoals muggen en vliegjes.

Oplossing:
De oplossing voor dit probleem is het wegzuigen van de vervuiling en naderhand de vloer van de kruipruimte eventueel af te dekken met een nieuwe laag schoon zand. Hierdoor blijft er een schone kruipruimte achter, waardoor de overlast verleden tijd is.

Ophogen kruipruimte: tegengaan verzakkingen

In veel plaatsen in Nederland vindt forse bodemdaling plaats. Zo ontstaat er ruimte onder de fundering, waardoor grond van buitenaf onder de fundering door de kruipruimte in spoelt. Het gevolg hiervan is dat er buiten langs de gevel, in de bestrating of tuin, verzakkingen ontstaan.

Oplossing:
Met onze blaaswagens kunnen we de kruipruimte moeiteloos ophogen, de kruipruimte opvullen. Tevens adviseren we om langs de funderingen een extra laag zand aan te brengen. Verzakkingen zijn hierna verleden tijd!

Neem voor advies en mogelijkheden vrijblijvend contact op.

Over Kooiker Zuigtechniek B.V.

Kooiker Zuigtechniek B.V. werkt snel, deskundig en efficiënt. Met jarenlange ervaring brengen wij eventuele overlast terug tot een absoluut minimum. Wij blazen het zand, de schelpen of ander materiaal eenvoudig met onze blaascombinaties in uw moeilijk bereikbare ruimte en hebben voor ieder vraagstuk een oplossing. Daarbij hanteren wij heldere prijzen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Waarom Kooiker Zuigtechniek B.V?

  • Wij werken snel, efficiënt en deskundig;
  • Wij hanteren heldere, scherpe prijzen;
  • Met onze jarenlange ervaring in zuig- en blaastechniek vinden wij voor iedere uitdaging een oplossing;
  • Wij beschikken over alle vereiste certificaten en vergunningen om te werken op iedere locatie.

Referenties
Copyright 2018 Kooiker Zuigtechniek