Header_projecten

Grondwerk

Blaastechniek inzetten voor grondwerk

Kooiker Zuigtechniek B.V. kan door middel van blaastechniek verschillende diensten bewijzen in het grondwerk. Zo blazen wij onder andere zand, schelpen of bijvoorbeeld Argex korrels in moeilijk bereikbare ruimtes. Wij werken snel en efficiënt, waarbij we overlast beperken tot een minimum. Doordat er met slangen gewerkt wordt om bijvoorbeeld uw terras, kruipruimte of andere moeilijk bereikbare plek op te hogen, zult u geen overlast ervaren en kan er schoon en snel gewerkt worden.

Dieselopslagen vullen met grond, afzinkkelders volspuiten met zand en het dichten van bouwkuipen? Ook bij specialistisch grondverzet schieten wij u graag te hulp. Of het nu gaat om grondwerk in stadskernen en nieuwbouwwijken of in de petrochemische industrie: ons ervaren personeel klaart de klus snel en vakkundig.

Waarom Kooiker Zuigtechniek B.V?

Wij werken snel, efficiënt en oplossingsgericht;
Onze werknemers zijn deskundig, medisch gekeurd en voorzien van een veiligheidspaspoort, zodat wij ook op petrochemisch en industrieel terrein snel aan de slag kunnen;
Wij werken tegen heldere prijzen;
Kooiker Zuigtechniek B.V. beschikt over alle vereiste certificaten en vergunningen om te werken op iedere locatie.
Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op. Kooiker Zuigtechniek B.V. is 24 uur per dag inzetbaar, zodat wij ook bij calamiteiten snel ter plekke zijn.


Referenties
Copyright 2018 Kooiker Zuigtechniek