Header_projecten

Metaalbewerkingsmachines reinigen

Machines reinigen

Door heel Nederland helpt Kooiker Zuigtechniek B.V. bedrijven in verschillende sectoren met het schoonzuigen van machines. Wij reinigen de machines in een handomdraai, zodat de productie niet te lang stil ligt of opdat de monteurs snel aan de slag kunnen met onderhoud.

Metaalbewerkingsmachines schoonzuigen

Water- en plasmasnijtafels, draai- en freesbanken: veel machines in de metaalsector moeten met grote regelmaat gereinigd worden. Kooiker Zuigtechniek B.V. is expert in de reiniging van metaalbewerkingsmachines. Bespaar kostbare tijd en laat uw machines schoonzuigen door Kooiker Zuigtechniek B.V. Als het afval door de zuigmond met een diameter van 25 centimeter past, reinigen wij de machine snel en efficiënt. Wij bieden tevens de mogelijkheid om het afval af te voeren, zodat de machine direct door kan produceren.

Lopende band of sorteerlijn opschonen voor onderhoud

Zuigtechniek is niet alleen handig voor het opschonen van metaalbewerkingsmachines, ook voor lopende banden en sorteerlijnen in andere sectoren komt het van pas. Zo zuigt Kooiker Zuigtechniek regelmatig lopende banden schoon voor onderhoud in papierfabrieken en op zandwinningslocaties, evenals de sorteerlijn van een uienfabriek.

Neem vrijblijvend contact op voor een indicatie van de kosten

Omdat het schoonmaken van de machines in relatief korte tijd gebeurd is, combineert Kooiker Zuigtechniek B.V. de werkzaamheden waar mogelijk. Op die manier betaalt u als klant nooit te veel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Impressie


Referenties
Copyright 2018 Kooiker Zuigtechniek