Header_projecten

Grondwerk

Hoe kan graafschade voorkomen worden?

Door de inzet van een zuigauto van Kooiker Zuigtechniek wordt de eventuele kabelschade door graafwerkzaamheden voorkomen. De zuigauto zuigt de grond en het zand rondom de kabels en leidingen weg waardoor de kabels niet geraakt en beschadigd worden. Door de inzet van een zuigauto werken we snel, schoon en zonder schade.

Voor wie zijn deze werkzaamheden interessant?

De zuigauto’s kunnen zowel zakelijk als particulier ingezet worden. Door de vele mogelijkheden met zuigtechniek kunnen we voor elke uitdaging een oplossing vinden.

Zuigtechniek is een uitkomst voor de (petrochemische) industrie, maar ook voor het reguliere kabel- en leidingwerk in stadskernen en nieuwbouwwijken.

Het vrijzuigen van kabels en leidingen door middel van zuigtechniek
Het vrijzuigen van kabels en leidingen door middel van zuigtechniek

Wanneer u bijvoorbeeld NUTS-voorzieningen, riolering of kabels- en leidingwerk aan wilt laten leggen of wilt repareren is de inzet van een zuigauto snel en efficiënt. Ook kunnen onze zuigauto’s eenvoudig uw (tuin)grond afvoeren.

Hoewel Kooiker Zuigtechniek geen ‘traditioneel’ grondverzetbedrijf is, voeren wij wel specialistisch grondverzet uit. Bouwkuipen leegzuigen, grond wegzuigen uit afzinkkelders en kabels en leidingen vrij graven: we schieten u graag te hulp, waarbij we de klus snel, efficiënt en vakkundig voor u uitvoeren.

Waarom Kooiker Zuigtechniek B.V?

  • Wij werken snel, efficiënt en oplossingsgericht;
  • Onze werknemers zijn deskundig, medisch gekeurd en voorzien van een veiligheidspaspoort, zodat wij ook op petrochemisch en industrieel terrein snel aan de slag kunnen;
  • Wij werken tegen heldere prijzen;
  • Wij beschikken over alle vereiste certificaten en vergunningen om te werken op iedere locatie;
  • Zowel particulier als zakelijk bieden wij u een passende oplossing.

Inzetbaar in binnen- en buitenland

Kooiker Zuigtechniek B.V. is inzetbaar in binnen- en buitenland. Overheidsinstellingen, particulieren en bedrijven door heel Nederland, België en Duitsland weten ons te vinden. Wij hebben onder meer veel ervaring met:

Ook voeren wij veel werkzaamheden uit voor onze opdrachtgevers in:

Impressie

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op. Kooiker Zuigtechniek B.V. is 24 uur per dag inzetbaar, zodat wij ook bij calamiteiten zo snel mogelijk ter plekke zijn.


Referenties
Copyright 2018 Kooiker Zuigtechniek